Bildförsäljning

Vill Du köpa en eller flera bilder Då har Du hamnat på rätt sida.

 

Endast de bästa materialen är goda nog åt mina köpare.

 

Fine Art utskrifter på Canvas och Fotografiskt papper (C-print)

 

Ta god tid på dig och har Du några frågor mejla mig

på info@wildmarker.se eller slå mig en signal på 070 - 539 67 44

 

 

Då alla skärmar visar bilder enligt deras eget sätt så finns det flera olika "Profiler" och din skärm visar med största sannolikhet inte detsamma som min skärm. Detta kan ju ställa till det Då Du ser en viss färg och den utskrivna bilden har en helt annan färg.

 

Hur löser jag Då detta så att det Du ser på din skärm verkligen är vad Du får hemskickat till dig.

 

Alla skärmar visar efter denna färgskala sRGB jag har en kalibrerrad skärm och för att Du ska få din skärm kalibrerad Rekomenderar jag att Du skaffgar dig en skärmkalibrator det finns flera olika fabrikat och modeller om Du vill vara säker på att Du ser vad jag ser Du kan också använda detta program(FastStone Image Viewer) för att titta på bilden där för den visar Automatiskt sRGB. som en service skickar jag dig bilden via epost till Dig så att Du kan kolla den innan Du bestämmer dig.

 

Observera att ångerrätten vid distansköp inte gäller för varor som tillverkas speciellt efter dina önskemål, dvs mina bilder eller böcker: ”När ångerrätten inte gäller…. Varor som är specialtillverkade efter konsumentens önskemål eller som har en tydlig personlig prägel” (källa: Konsumentverket, Hallå konsument 2016)

 

Däremot så lämnar labbet en raklamationstid på 8 dagar mot skador som uppstår vid frakten skulle det ske kontakta mig omgående så fixar jag med transport tillbaka till Labbet och Du får en ny bild skickad till Dig med express. OBS det är också viktigt att du skickar en bild på skadan till mig.

Betalningslösningar är dessa.

Företags Swish: 123 226 89 44

Bank Giro: 5149-6875 För Företag erbjuder jag faktura på 10 Dagar

 

När jag har fått pengarna insatt på mitt konto så beställer jag bilden jag ger ingen Kredit förutom till andra företag som vill köpa via faktura. Vid alla faktura köp görs en kreditupplysning.

_MG_8752

Vill Du beställa en bild så gör Du det lättast via mejl.

 

Jag behöver dessa uppgifter Ditt namn och adress, telefonnr, bildens nr (_MG_8752) och i vissa fall namn finns på 2 bilder hittills.

 

Minsta storlek som går att beställa är 50x70cm största Canvas utskriften är 70x100cm monterad på 40mm Kilram av högsta kvalite.

 

Största bildmått för bild monterad i Fururam med eller utan Glas och Passpartou är 120x200cm

 

Panorama bilder görs endast på fotografiskt papper C-Print och största mått är 123×300 cm och monteras på en 5mm pvc platta. Kontakta mig personligen på telefon för aktuella storlekar och priser.

© Naturfotograf Lars Wildmarker